Registracija za konferenciju

Do 21 novembra 2023- EUR 250

Od 28 novembra 2023 i on-site registracija – EUR 300

Šta je uključeno u registraciju?

Prisustvo konferenciji, potvrda o sudjelovanju, večera dobrodošlice 08. decembra 2023 i svi obroci.

Napomena: Smještaj nije uključen u kotizaciju

Kako se registrovati i platiti?

Plaćanje je moguće izvršiti po predračunu. Plaćanje pojedinačne registracija se može izvršiti na licu mjesta (gotovinski).

Grupna registracija

Za grupne prijave; kontaktirajte organizatore kongresa putem e-maila mirsadamanov@udruzenjeonkologa.ba

Otkazivanje

Otkazivanje i zahtjev za povrat novca mora se podnijeti u pisanom obliku organizatoru kongresa. Ukoliko se rezervacija otkaže do 01.Decembra 2023. Godine, biti će vraćen cjelokupan iznos uplate, umanjen za 30% zbog pokrivanje administrativnih troškova. Nakon tog datuma povrat novca neće biti moguć. Povrat novca će se vršiti nakon završetka konferencije.

Smještaj

Učesnici konferencije će biti smješteni u hotelu Monti na Igmanu i Hotelu Han na Bjelašnici. Molimo kontaktirajte organizatora za više informacija vezano za smještaj,transfere i ostale servisne usluge.

Kontakti

Udruženje onkologa u BIH Kontakt osoba, sekretar udruženja Mirsada Manov mirsadamanov@udruzenjeonkologa.ba

Jezik

Službeni jezik na konferenciji će biti Bosanski. Simultano prevođenje neće biti dostupno

Pozivno pismo

Organizator će sa zadovoljstvom poslati pozivno pismo učesnicima koji to zatraže, nakon što su primili prijavu i uplatu za registraciju. Treba shvatiti da je takav poziv namijenjen za pomoć potencijalnim sudionicima, kako bi prikupili sredstva za učešće na konferenciji. Organizator konferencije nije dužan pružiti nikakvu financijsku potporu.Prijave moraju biti primljene najkasnije do 15. Novembra 2023 godine

Osiguranje

Registracijom za 9. Sarajevo Winter Oncology Conference učesnici se slažu se da organizator konferencije nije odgovoran za pojedinačna medicinska, putna ili osobna osiguranje. Učesnici su dužni organizirati svoje vlastito putovanje i zdravstveno osiguranje.Organizatori ne mogu preuzeti odgovornost za promjene programa zbog izvanrednih okolnosti.

Vrijeme kongresa

Konferencija će započeti registracijom i prijavljivanjem u petak 08. Decembra 2023 od 13.00h , dok je svečano otvaranje predviđeno isti dan u 17.00 sati . Konferencija će završiti u nedelju 10. Decembra 2023. u 12.00 sati.

logo

Kontakt informacije:

Telefon:

+387 33 863 666

E-mail:

Dizajnirano i razvijeno od strane Purple Key

Autorsko pravo ©2023 SWOC. Sva prava pridržana.